El blog de la Maria Carme

M'he decidit a fer un blog per intentar no perdre el ritme de les noves comunicacions, perquè al cap i a la fi és això: una nova forma de comunicar-nos, que és una de les primeres necessitats humanes, si no quin sentit té si el meu jo no el puc comunicar amb ningu? la segona fase va més enllà que és la de compartir. Bé això, per un altre dia...

diumenge, d’octubre 30, 2005

Aniversari

Avui he trucat a la meva amiga per a dir-li PER MOLTS ANYS!. Ella era al llit però, i malgrat la seva alegria inicial, m’ha manifestat que ahir no sabia si arribaria als seus 86 anys! i que potser avui, dia del seu aniversari era un bon dia per a dir-nos ADÈU.

La meva amiga vol dir-nos Adéu. Diu que ja ha arribat el moment, que ha patit molt, que ha lluitat molt i que potser ja li toca reposar i contemplar Déu de cara a cara, el seu Déu amb qui ella tan ha confiat, “Quan podré contemplat la vostra faç...” em deia,

Estic impressionada. Me l’estimo molt a la meva amiga. Hem fet molt camí plegades i al seu costat he viscut molts moments difícils, d’angòixa, de sofriment... però el seu esperit lluitador l’ha portada fins a la vellesa amb una rectitud i serenor que fa fredar, i per això, quan avui m’ha expressat que ara sí que volia marxar, que ens volia dir adéu definitivament he pensat que potser si que té dret a marxar i a no patir més. Ella, malaltissa, ja no pot fer res per un dels seus fills malalt de càncer i més coses, i això l’entristeix. Diu que només pot pregar perquè no li falti la fortalesa per enfrontar-se a aquesta crua realitat, i no res més, però com mare no pot donar més. Ho ha donat tot.

Aquest matí, però, un altre dels seus fills l’ha obsequiat amb un ram de flors i el cant “... porque es una chica excelente, porque es una....”.

També s’ha alegrat de la meva trucada i li sabia greu no haver-ho fet ella perquè diu que té moltes coses per agrair-me...? Jo si que li haig d’agrair haver-la conegut i haver pogut tenir tan a prop una dona tan valenta que ha sabut fer front a totes les contradiccions que la vida li ha deparat amb una valentia inèdita i amb un esperit bondadós desconegut. D’ella he après molt. Gràcies!

2 Comments:

At 10:44 p. m., Blogger Roberto Iza Valdés said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

 
At 8:19 a. m., Blogger Unknown said...

L'autor ha eliminat aquest comentari.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home